Skip to main content
x

22 Jul 2021 - 13:40
redakcija
Статија

Камерите во денешно време се поставени насекаде, а што се може да се види на нив повеќето луѓе не се ни свесни. Така на пример, кога поминувате по улица размислете каде се може да бидете видени и колку всушност имате своја приватност. За среќа, кога се случуваат лоши работи овозможено ни е полесно да го најдеме виновниот токму со помош на оваа технологија.

Така, една камера „фатила“ крадливец на џемпер. Да биде работата уште посмешна тој не украл џемпер за луѓе, туку за кучиња.

Да, добро прочитавте, и уште ова парче облека за миленичиња го зел директно од куче. Кутрото куче мислело дека човекот само сака да си игра со него, а тој всушност крадел.

Погледнете: