Skip to main content
x

20 Jul 2021 - 13:00
redakcija
Статија

Марина Туцаковиќ (67) открила деа наскоро би требало да почне снимањето на филмот за нејзиниот живот и се што преживеала.

– Таа е одлична актерка и би можела без проблем да ме глуми. Нема кој не слушнал за неа и сите мислат дека е одлична, рекла Марина и патем открила дека има моменти кога се чувствува одлично, но има и моменти кога и е лошо.