Skip to main content
x

10 Jun 2021 - 18:20
redakcija
Статија

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, утре без електрична енергија ќе останат следните корисници:

Од 08:00 до 14:00 часот, корисниците од делови од улиците: Томе Стефановски и Славка Димкова во нас. Драчево. ( Општина Кисела Вода )

Од 08:00 до 15:00 часот, корисниците од дел од ул. 166. ( Општина Центар )

Од 08:30 до 10:30 часот, корисниците од делови од улиците: Иван Цанкар, Бела Краина и Франц Месеснел во нас. Влае. ( Општина Карпош )

Од 09:00 до 13:00 часот, корисниците од ул. Петар Поп Арсов бр. 40. (Општина Центар )

Од 09:15 до 13:30 часот, корисниците од ул. Радика, зграда број 1 и ул. Огражден, згради број 1, 2 и 3. ( Општина Карпош )

Од 11:30 до 14:30 часот, корисниците од дел од ул. Франц Прешерн. (Општина Карпош )

makfax.com.mk