Skip to main content
x

4 May 2021 - 23:10
redakcija
Статија

За љубовниот живот на пејачката после разводот сите брујат.

Пејачката после разводот наводно впловила во љубовна романса со “првиот човек“ на Гранд.
Љубовниот живот на Неда Украден секогаш ја интересирало јавноста, а најпознато за публиката е дека своевремено била во брак со Милан Билбија.

Сепак, осумдесетите години, после разводот од Билбија се “шушкало“ дека пејачката била во врска со Саша Поповиќ, кој тогаш жарел и палел ширум Југославија како член на “Слати грех“ кој во чекор ја прател Лепа Брена, со која спрема пишување на маедумите шест години бил во врска.

Украден и сегашниот директор на “Гранд“ наводно биле во врска после нејзиниот развод, а после тоа Поповиќ започнал врска со нејзина колешка Злата Петровиќ, пред да се скраси покрај Сузана Јовановиќ со која и денес е во среќен брак.

Со Сузана е во брак 23 години, а со неа добил ќерка Александра која се занимава со продукција.