Skip to main content
x

4 May 2021 - 20:30
redakcija
Статија

Владата на денешната седница донесе одлука со која времетраењето на полицискиот час ќе се скрати.

Од утре, наместо од 21 часот, полицискиот час ќе започнува од 23 часот, додека пак угостителските објекти ќе работат до 22:30 часот.

Ваквата одлука доаѓа откако вчера Кризниот штаб на состанок разгледа предлози пристигнати од Министерството за здравство и врз основа на нив предложи да се усвојат нови рестриктивни мерки.