Skip to main content
x

3 May 2021 - 23:20
redakcija
Статија

Послее 27 години

Основачот на Микрософр рекол дека тој и неговата сопруга се разведуваат после 27 години брак
“После долго размислување и многу работа на нашата врска, донесовме одлука да го завршиме нашиот брак… Повеќе не веруваме дека можеме да живееме како еден пар во следната фаза на нашиот живот“, се наведува во заедничката изјава, се наведува во заедничката изјава на брачниот пар Гејтс.

Парот се венчал 1994 година на приватна церемонија на Хаваи. Имаат три деца: Џенифер, Фиби и Рорија Грејтс.