Skip to main content
x

3 May 2021 - 11:00
redakcija
Статија

Водителката добила прашање дали и недостасуваат патувања, забава, љубов, аплауз или можеби нешто друго…

Сузана Манчиќ одговорила на прашање што и недостасува поради моменталната ситуација во светот, со одговор кои сите ги изненадил.

Водителката добила прашање дали и недостасува патувања, забава, љубов, аплауз или можеби нешто друго.

Па се од сето тоа. Едноставно, времето се смени, модата се промени, ситуацијата се промени, пандемија дојде, а ние имаме убави спомени кои ни стојат како јаболко, зрела е да ја набереш, ја загризуваш за да кажеш е тоа е тоа. Ако имаш на што да се сетиш во животот, тогаш си богат – рекла Сузана, за “Магазин ИН“