Случувањата во реалното шоу Задруга дефинитивно секојдневно ги поместуваат границите, а она што може да се види на ТВ-екраните и интернет преносите тешко дека може да се нарече нормално. Секој ден гледачите се сведоци на сцени на насилство, секс, тепање, пцуење... разно -разни гадости..., па можеби и порно муабетов воден среде бел ден ќе ви изгледа сосема ОК. Којзнае?!

Главни актери се Луна и Марко кои уживаат во сонцето, но и во љубовта. 

„Моето убаво маженце. Ти кажал некој колку си убав?“ - прашува Луна. 

„Не“ - вели Марко... 

„Не те лажам. Би те лижела од глава до пети“ - вели Луна... 

Впрочем еве го муабетот: 

Најчитани вести