Во околината на Москва се случил необичен грабеж во супермаркет.

Касиерот тврди дека жена го хипнотизирала и така му одзела околу 230 евра.

Таа броела неколку монети, ги земала од новчаник, па ги вратила назад. Тогаш касиерот ги земал парите од касата и и ги дал нејзе. Тој тврди дека не се сеќава на тоа, а бил изненаден кога се видел себеси на видеото.

Недостатокот работникот морал да го врати од сопствениот џеб.

Најчитани вести