Skip to main content
x

4 Apr 2021 - 14:00
redakcija
Статија

Кога зачекорила на сцента на Ѕвездите на Гранд, Дана Бушиќ никого не го оставила рамнодушен.

Имено, оваа 24. годишна девојка се определила за доста смела комбинација на облека, која на долго и широко се коментирала меѓу членовите на жирито.

Дана облекла предизвикувачка облека на медицинска сестра, со црвени кртови на бела подлога, а на сето тоа под сакото не носела ништо освен тесно боди.

– Топ, топ! Тоа што го правиш, Дано, јас повеќепати веќе реков, мене тоа ми се допаѓа. Тоа е на еден посебен и поразличен начин подесено, јас сакам се што е поразлично – и порачала Марија Шерифовиќ, додека другите членови на жирито имале пофални коментари на нејзина сметка.

– Јас дојдов да ве вакцинирам – се пошегувала Дана со членовите на жирито, што предизвикало смеење во студиото.
Сепак таа не е единствена чии стајлинг бил мета на попречни коментари, станува збор за еден член од жирито, односно за Вики.

Имено, и Миљковиќ направила збрка на социјалните мрежи кога објавила снимка на своите штикли на кои вградила часовник со песна од нејзина колешка Елма Синановиќ “Сат кој доцни“.