Душан Илиевски, најпознат како Душко Млекарот, предупредува за нови матни бизниси на СДСМ во битолскиот регион.

Купување на гласачи! Претседателот на синдикатот на ЕЛЕМ, Јове Смилевски – Процентот, денес на вработени во РЕК Битола, искуливо жители на општина Новаци, им давал налози со неповратни парични средства за да излезат на гласање, прекупредува Илиевски.

Најчитани вести