Доколку се уште не сте ја пронашле својата сродна душа ѕвездите можат да ви помогнат. Постојат жени кои независно колку се убави, сепак се фатални за мажите и тие не можат да им одолеат. И за сето тоа има влијание хороскопот и знакот под кој е родена жената.

Жените родени во знакот на Бик, Близнаци и Јарец имаат неверојатен шарм, па на мажите веднаш паѓаат на нив.

Бик

Нема маж кој може да одолее на жена родена во знакот на Бик, нејзината убавина или сила. Оваа жена е секогаш најгласната. Привлекува мажи со својата духовитост, и има силни лидерски способности, поради што е склона кон организација и контрола. Таа е   некоја што е убава однадвор, но и одвнатре.

Близнаци

Таа има традиционална убавина и секогаш се однесува како вистинска дама. Таа многу добро ги чита луѓето, затоа не обидувајте се да и продадете неколку приказни затоа што нема да ги „купи“.

Јарец

Таа повеќе би сакала да остане сама отколку да се задоволи со помалку отколку што заслужува. Таа е интелигентна, па кога зборувате, ќе биде интересно и ќе научите работи што не сте ги знаеле порано. Таа сака мажи кои имаат нешто паметно да кажат. Оваа жена никогаш не би била во насилна или токсична врска затоа што се цени доволно и не дозволува маж да ја контролира. А за мажите тоа е предизвик