Момчило Бајагиќ Бајага открил дека не се чуствува најдобро откако ја примил вакцина против корона вирус.

Познатиот музичар не дал детални информации за својата моментална здравствена состојба, но кратко порачал дека не се чуствува добро.

– Се чуствувам лошо, примив вакцина и имам реакција – рекол Бајага за “Курир.рс“.

Инаку, Павле Зелиќ од Агенција за лекови и медицински стретства неодамна нагласил дека досега од пријавени со несакани реакции на вакцина не побарале хоспитаизација.