Се обраќам до невработените, не ги прифаќајте оние лаги на власта дека само што не ни тргнало подобро, а 2 години одиме само назад. Македонија со оваа власт инвеститорите ја заобиколуваат, а единствено има работа за фирмите блиски до власта. Не очајувајте, надежта е почетокот на падот на оваа власт, тоа е надежта во Македонија и предвесник на промените кои што многу скоро ќе се случат, истакна лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, на централниот митинг пред претседателските избори кој се одржа во саботата.

Најчитани вести