Фото: Весник.ком

Збунетите сопственици на iPhone се обидоа да дознаат на Интернет зошто нивните акаунти на ФБ одеднаш се одјавени од оваа социјална мрежа.

Секој што ја користеше апликацијата iOS на Фејсбук мораше повторно да се најави, а оние кои имаа дво-факторска проверка имаа проблеми со СМС-кодовите што им беа потребни за најавување.

Фејсбук не му соопшти на Енгеџет за што точно станува збор, туку само дека тие „се обидуваат да ги поправат работите“.

Did anyone else get prompted to “Sign In” again to their Facebook app after NEVER signing out in the first place? from r/facebook