Партнерот на пејачаката Снежана Ѓуришиќ и познатиот доктор Вања Милошевиќ не го користи своето вистинско име во јавноста туку само прекарот.

- Партнерот на Снежана не се вика Вања туку Јован. Малкумина знаат дека тоа е негово вистинско име, бидејќи сите други го викаат Вања. Дури и неговите пријатели но и колеги го ословуваат по прекарот, а не по име, тој не се противи. Тоа е малку необично бидејќи излегува дека нешто крие – вели изворот.

- Точно е дека моето вистинско име е Јован, а прекарот Вања ми е уште од детството. Единствено мајками ме вика Јован кога е лута на мене, сите останати по прекарот – потврдил доктор Милошевиќ.