Новиот дом го прилагодила на синовите

Поп ѕвездата Емина Јаховиќ открила што е за неа е среќа во љубов, но признала како го решила проблемот кој го има години наназад со папараците во Турција.

- За мене среќа во љубов е мир во душа и никој да ме потикнува да бидам подобра верзија на себе – рекла таа во емисијата “ексклузивно“.

Јаховиќ истакнала дека папараците во Турција ја прогонуваат, но дека сега неможат да и влезат во траг бидејќи ја променила и колата но и местото на живеење.

- Не знаат која кола возам... Сега куќата малку е подалеку, но во истиот кварт, направив куќа која е потполно орјентирана и направена за моите деца – истакнала Емина.