Пеѓе Јовановиќ Близнак, музичар признал дека повеќе не во брак со Ана Јовановиќ со која има три деца.

Во екот на сканадалот со Душко Тошиќ, кој наводно е со Ана Јовановиќ во романса, се огласил Пеѓа, нејзин бивш сопруг.

“Ана и јас не сме заедно и не е моје да се плеткам и коментирам било што. Ние сме во супер односи и секогаш ќе биде така“, рекол Пеѓа за “Курир“.

Инаку, новата девојка на српскиот репрезентативец, а се зборувало дека нејзиниот маж кога дознал за нејзината афера дошло до распад на нивниот брак. Одлучиле да се разведат, но останале во пријателски односи.

Тошиќ не е динствениот на кого оваа атрактивна дама му фрлила око и го постирала на социјалните мрежи . Но тоа на фудбалерот изгледа воопшто не му сметало, бидејќи неговите соиграчи кога дознале со кого се гледа го предупредиле, но тој на тоа не му давал значение.