Добро е познато дека мачките се многу независни суштества.

И во секоја смисла - од желби и барања, до начинот на размислување и третирање на другите.

Исто така, она што е специфично за мачките е дека им треба малку за да бидат задоволни, а тоа значи удобно место за спиење, храна и вода.

Што се однесува до водата, некои мачки сакаат да ја пијат од сад, но има и такви кои сакаат да пијат директно од чешма, а сега можеме да кажеме дека некои знаат да користа апарат за вода.

Една симпатична мачка се искачи на задните шепи и реши да ја пушти водата од апаратот и да се послужи себеси.

Неверојатното видео им се допадна на повеќе од 4 милиони луѓе на социјалната мрежа ТикТок!

@tamayu_

こんな猫いる、爆笑www##猫##おもしろすぎる##可愛い

♬ オリジナル楽曲 - たのしょー