Фудбалерот Огњен Врањеш за минагодишниот роденден ја ангажираше пејачката Цеца Ражнатовиќ да му пее на прославата.

Во интервју за „Сценарио“ на курир.рс, Врањеш изјави дека останатите пејачи го одбивале велејќи дека немаат време.

Покрај Цеца, единствена пејачка која го испочитувала била Нада Голубовиќ.


Светлана ја почитувам како жена, мајка и пејачка. Се договориме, госпоѓата дојде, ме испочитува, вели Врањеш.

Не сакам да зборувам за цифри, можам да кажам само дека сум казнет од страна на клубот. Јас реков дека ако изгубам, нема да го славам роденденот. Потоа, имаа идеја тоа да биде пред натпреварот, да бидеме поддршка едни на други. На крајот добивме 2:1. Јас имав договор да останеме до 00часот, но беше грешка што не почнавме на време, не сакаваме да си одиме вечерта, вели Врањеш.

Потсетуваме, фудбалерот минатата одина се најде во центарот на вниманието кога ислива неговата афера со Јелена Карлеуша.