Дарко Лазиќ ги сподели фотографијата и видеото со неговиот брат Драган, кој ретко се појавува во јавност.

Пејачот покажа како го поминува времето во интимна атмосфера со неговиот брат со музика, што многумина го коментираа.

Браќата Лазиќ цело време се смешкаа, а корисниците на Инстаграм им напишаа дека изгледаат доста слично.

Инаку, деновиве Дарко во интервју откри дека е полжен повеќе од милион евра, но дека ќе дојдат подобри времиња и ќе ги врати.