Сакаше да ја изненади сопругата со танц во КРИЛ и не заврши добро (ВИДЕО)

Нема жена која никогаш не го замислувала денот на својата венчавка. Некои само размислуваат како тој може да изгледа. Додека некои тоа внимателно го планираат.

И што и да замислат или планираат, тешко им е да помислат дека тој ден може да се расипе за само неколку секунди.

И тоа од сопругот.

Токму тоа и се случи на една девојка.

Таа на својот профил „Тик-Ток“ објави видео од нејзината венчавка каде сопругот ја удира по главата, среде венчавка.

Веднаш појасни, тој не го сторил тоа намерно. Згора на тоа, сè што сакал е да ја забавува својата нововенчана сопруга и присутните гости со познат танц во скут. Или барем тој го испланирал тоа.

Ова видео стана вирално, а невестата во коментарите исто така рече дека истрчала во тоалетот и плачела некое време, но дека прославата сепак продолжила и дека заедно со гостите се радувале до осум наутро.

@gaudsquad

Reply to @tigervibe sooo I cried for a bit and he felt insanely bad but it was fine because we ended up partying until 8 am with our best friends

♬ original sound - The Gaudettes