Денес во 18 часот започнува натпартискиот протест за одбрана на црвените линии кои се последниот бедем на нашиот идентитет.

Протестот кој ќе го пренесуваме ќе биде во Куманово.

Во продолжение линк на кој ќе можете во живо да го следите протестот.