Поп пејачката Марија Шерифовиќ се загрижила за здравјето на својата мајка, фолк пејачката Верица Шерифовиќ, поради моменталната ситуација а е во врска со епидемија на коронавурус.

Победничката на “Евросонг“ слушнала лоши вести, со што јавно и се заканила.

“Гледам вести, и во Крагуевац нема место. Мама... ти се заканувам јавно, повикај и полиција ако сакаш. Излезеш ли од дома, ќе те запалам“, рекла Марија во видео снимка која ја објавила на Инстаграм .