Кога свеската почнува да меша, свадбарите ја забораваат невестата.

Најчесто на свадбите, во центарот на вниманието се зетот и невестата, но во овој случај тоа беше на свеската.

Овој случај се случил во Романија, а сватовите не престанаа да фрлаат пари кон нејзе како што може да се види на снимката.

За повеќе погледнете го видеото подолу: