Aнтонио Милошоски на својот фејсбук профил укажа на лошата епидемиолошка слика на Штип.

Штип со лоша епидемиолошка слика!

Дали Пендаровски, Заев и Филипче, на Советот за безбедност обрнале внимание што се случува во Штип, град со највисока кумулативна инциденца (значи највисока стапка на зараза) и трет на листата по стапката на смртност од Ковид19?

Што е поважно, здравјето на граѓаните или изборите? Или ќе беше најдобро средствата за изборите да се пренаменат за потребите на болницата и пациентите во Штип…

 

Најчитани вести