Запознајте ја Саманта Ремсдел и нејзината “крокодилска“ уста!

Саманта Ремсдел е пејачка и комичарка од Конектиката и вероватно жена со најголема уста во светот.

“Распонот“ на устата на Саманта е 9,25 сантиметри, додека светскиот рекорд го држи Франциско Доминго Јоаким од Ангола со дури 17 сантиметри.

Саманта раскажала дека како дете ја зафркавале поради огромната уста, но и дека најголемата мана ја претворила во добиток.

Никогаш не мислев дека мојата уста ќе предизвика ваква реакција, а сега имам и повеќе од 800.000 следбеници на Инстаграм, и по видео можам да заработам 15.000 долари“ рекла таа.

Саманта својата “најголема предност“ ја демонстрирала така што пред камерите во устата става цела јаболка и две крофни

Погледајте!

Вака изгкеда кога ќе стави црн кармин

А вака кога се обидува да покаже дека е талентирана и за други работи! -

Најчитани вести