Eден 18-годишник е во дилема за тоа во која насока  треба да оди неговиот живот после искуството со мајката на неговиот близок пријател. Во писмото каде што го прашува психологот за мислење, тој објаснува како се случило сето тоа и бара совет за тоа дали треба да му каже на својот пријател бидејќи му се допаднала оваа романса.

Писмото: С*ксот со мајката на мојот близок другар беше најфантастичното искуство што некогаш сум го доживеал. Но, што ќе се случи ако мојот пријател ја открие вистината? Јас имам 18 години, и тој исто толку. Додека неговата мајка има 34 години. Отсекогаш ми се допаѓале постари жени повеќе од млади девојки и можам да кажам дека таа е најфантастичната мајка.

Понекогаш доаѓа кај нас и сите момчиња се однесуваат со нејзе како да е дел од нашето друштво. Ја познавам уште кога јас и моето другарче и јас бевме во основно училиште. Ние сите заедно одевмевме во паркот за да пиеме нешто. Една вечер минатиот месец, започнавме да флертуваме. Другарот ми се налути, но јас му реков дека тоа е само шега.

Јас и тој се дружевме повеќе поради фудбалските тренинзи, но еден ден, неговата мајка излезе на вратата и рече дека другарот отишол кај неговата баба да реши некаков проблем со интернетот. Јас обично не одам на фудбал без него и ме замисли понудата на неговата мајка. Таа беше облечена во свилен фустан и ми понуди да пиеме по едно пиво.

Откако ми даде пиво, ме допре по рамото, а потоа се движеше околу мене, со што ме „побудали“. Разговаравме за универзитетот и работата, додека таа ме праша дали имам девојка или сè уште немам пробано. Останав како будала. Потоа, нејзиниот фустан се подотвори малку и го видов обликот на нејзините гради кога отиде да ја наполни чашата. Таа направи еден поглед како да се засрами, но ме праша дали сакам да ја видам повеќе и го спушти фустанот.Нејзиното тело беше фантастично. Отидов до неа, таа ги стави рацете околу мене и почнавме да се бакнуваме. Таа ме фрли на каучот и ние имавме   с*кс како луди. Беше навистина „жешко“ и беше најдобро искуство во мојот живот. Сега не можам да ја извадам од главата, бидејќи секогаш мислев дека немам шанси со нејзе. Сакам оваа врска да продолжи, но дали треба да му кажам на мојот другар?

Одговорот на психологот: Не, не треба. Знам дека си возбуден, но треба да го третираш тоа како искуство што доаѓа само еднаш во животот. Оваа врска нема да функционира. Вие сте во различни фази од животот и сакате различни работи. Таа е осамена, но мора да прави нешто друго, а не да го заведува другарот на нејзиниот син.

Твојот пријател ќе биде уништен ако дознае дека неговата мајка сторила такво нешто и ќе го изгубиш пријателството со него. Кажи и дека е грешка и дружи се со девојки на твоја возраст.

Најчитани вести