Истражување ја откри омилената поза на жените за време на сексот.
Истражувањето на „Skyn Condoms” компанија која произведува кондоми опфати 2.827 жени од 18 до 34 годишна возраст: „Која е вашата омилена поза?“
Откриените резултати покажаа дека „Мисионерската поза“ беше јасен победник со 30.90% од гласовите.