Преубава нумера од Жељко Самарџиќ за патот на СДСМ во ЕУ.
Топло препорачувам да ги проследите последните 3 години преку ова видео од 1 минута.

Фејсбук статус на портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ, Димче Арсовски.

Најчитани вести