Шокантна приказна...

Граѓани на Небраска се во шок поради скандал кој го потресува градот Сент Пол а се однесува на тревис Филдгор (40) со своите ќерки Саманта и Џил.

Тревис е уапсен и осуден на пет години затвор поради венчање со ќерката Саманта која победила во ривалство со сестра си околу тоа која прва ќе го заведе и однесе во кревет.

Саманта е ќерка од првиот брак која со години не ја видел. Кога наполнила 17, се преселила кај него и од тогаш пламнале чувства меѓу нив. За тоа време, Џил живеела со втората бивша жена на Тревис и таа понекогаш доаѓала кај својот татко, но не негувала сексуални симпатии спрема него. Гледајќи дека Саманта е блиска со татко и, била љубоморна, па и таа сакала да се докаже, и по цена да спие со сопствениот татко.

Во блудниот “љубовен триаголник“, Саманта победила и многупати водела љубов со татко и, до таа мерка што тој се вљубил во својата ќерка со што и ја оженил. Ова го објавил од затвор и на Фејсбук:

 “Добро утро на сите. Да ви јавам дека одвај чекам да излезам за месец и пол од затвор и да и се вратам на женичката. Животот е кус и еден, не е во ред да се поминува со погрешни работи и луѓе“.

Интересно е што на Тревис забрането му е да и се доближува на ќерката/сопруга по излегување од затвор, но него очигледно не го интересира тоа.

Најчитани вести