Внуката на Амди Бајрам минатиот викенд стапи во брак со својот избраник Мектедир. Поради неможноста да се прават свадвени веселби во нашата држава, Амди се реши истата да ја организира преку границите.

Таа со својот сопруг сега се вратија во Македонија, па со нови објави откри во каков замок живеат и притоа сподели какво возило вози. Станува збор за модел на БМВ кој има персонализирани таблички со иницијалите на Перјан Бајрам.

 

 

 

 

 

 

Најчитани вести