Иако со месеци наназад се полемизирало за тоа, Мирза Селимовиќ конечно решил да го потврди она што неговите следбеници на социјалните мрежи претпоставуваат.

Имено некогашниот победник на музички талент шоу – програма “Ѕвездите на Гранд“ го оперирал носот.

Иако, како што самиот истакнува, првобитен план бил само да се ослободи од девијација, попатно донел одлука и да го намали и обликува.

- Конечно можам да дишам нормално прку нос. Не само што ми е подобро, туку имам впечаток како да сум нов. Имав девијација на носот и тоа го оперирав пред осум месеци. Во таа прилика искористив и малку естетски да го корегирам носот – признам Мирза.

- Тоа ми беше потребно бидејќи поради девијацијата неможев да пејам баш најдобро.

Најчитани вести