Иако не се караат многу, неможат да се дружат...

Пејачот Ѓорѓе Давид последната година е актуелен член на жири во “Ѕвездите на Гранд“.

Како жирито често меѓусебно се караат и мислењата не им се поклопуваат секогаш, многумина забележале дека единствено две личности кои меѓусебе ретко доаѓаат во конфликт, Јелена Карлеуша и Ѓорѓе Давид.

Тој за Гранд магазин, рекол во какви односи е со неа. “Никогаш не се караме, само по некоја мала расправа , бидејќи сме истомисленици. Невозможнода се биде пријател со неа. Јас со сите членови на жирито се слушам, освен со неа. Многу е свртена кон себе. Таа е добра, но е асоцијална. Доѓа да ја одработи својата работа и тоа е тоа“, рекол Ѓорѓе.

Најчитани вести