Не е познато каде се одиграла сцената снимена од надзорните камери, но очигледно е дека бебето имало многу среќа. Буквално за влакно е избегната трагедија, и тоа откако мајката заборавила да ја закочи бебешката количка и таа почнала да се лизга по паркингот се до улицата.

Погледнете, видеото дефинитивно ќе ве остави без здив.

Најчитани вести