Баба си игра со внучето... баба го чува внучето... баба го гушка внучето... и сите овие примери звучат веќе видено и нормално. А како ви звучи овој?

Внучето посегнува по чаша вино, чашата паѓа... а баба го пушта внучето да падне за да ја спаси чашата?! Дефинитивно ова звучи неверојатно, налудничаво, откачено, ама за жал, остварливо.

Е токму тоа го прави бабата од видеото во прилог, која слободно може да конкурира за признанието „баба на годината“... Погледнете, бабава видовме како реагираше, а што би сториле вие да се најдете на нејзино место?

Најчитани вести