Последно гостување емитувано на ТВ Хепи, каде што со тажен глас зборувал за најинтимните работи, за своите страдања, но и за непрежалени работи...

“Најтешко ми е што немам внучиња, едниот син ми е оженет, снаата е многу добра, другиот син не е оженет, не сум среќен во животот. Првата жена ми се отру со таблети, втората почина од канцер... Џабе ми се сите ѕидини кои ги изградив кога нема внуци...“.

“Жалев за старите времиња, кога се патуваше со автобус, луѓето повеќе се сакаа и беа по искрени“, додал покојниот Бора.

Најчитани вести