Познатата актерка Горица Поповиќ е на сцената со децении, но нејзиниот приватен живот успева да го држи подалеку од очите на јавноста.

Затоа многумина не знаат дека нејзиниот сопруг е познатиот саксофонист, џез музичар и композитор Ненад Петровиќ, кој исто така е член на групата „Забрането пушење“, сега „Оркестар за забрането пушење“.

Горица и Ненад ретко се појавуваат заедно во јавноста затоа што, како што вели актерката, не му се допаѓа, а тие неодамна прославија 28 години брак на Сребреното езеро, каде имаат семејна куќа.

Заради природата на своите работни места, двајцата соработуваа заедно на повеќе проекти, а Горица исто така рече дека Ненад и помогнал во сè што е поврзано со музиката.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Neša.❤

A post shared by g.cici (@gorica.ci) on

Најчитани вести