Вечерва на социјалните мрежи објавена е нова видео снимка од инциденот во Битола кој предзвика бура реакции во јавноста.

На снимката, според објавеното, се забележува како еден од полицајците во еден момент изрипува по обид за удар, односно физички напад од страна на еден од присутнитеи, додека друг им се обраќа со зборовите „Мавајте“, додека полицајците стојат на улицата.

Најчитани вести