Славната актерка од серијата „Касандра“, Кораима Торес во јуни наполни 47 години, ама изгледа буквално барем 10 години помладо. Познато е дека таа редовно тренира, а тоа се забележува уште на прв поглед. Сега таа „изгрме“ во бикини и покажа дека има и совршено газе, а не само стомачни. 

Од снимањето на серијата поминаа дури 28 години, но многумина коментираат дека за актерката времето како да застанало.

Серијата своевремено достигна милионска гледаност, а Касандра не само што сите ја гледаа на малите екрани, таа патуваше и по светот на дружби со фановите. Дојде дури и во Скопје. 

Најчитани вести