Мизрахи ја загрози македонската европерспектива е во превод Евреите се опасност за Европа како изваден цитат од говорите на Гебелс и неговиот фирер Хитлер, реагира пратеничката Рашела Мизрахи на обвинувањата на СДСМ дека со нејзиниот избор за член во ИК на ВМРО-ДПМНЕ, се потврдила антиевропската матрица.

- Очекувам во следната ваква изјава на СДСM да бидам нацртана како карикатура со огромен нос и наочари. Знам дека немате срам, но Македонија се срами од вас, додаде Мизрахи

Мизрахи ја загрози македонската европерспектива е во превод Евреите се опасност за Европа како изваден цитат од говорите...

Posted by Рашела Мизрахи on Четврток, 24 септември 2020

 

Најчитани вести