Долгогодишното искуство на нашиот тим составен од професионалци-архитекти,градежни инженери и градежници го преточи Quint Apartments во елегантен и практичен комплекс за домување кој нуди беспрекорен комфор и максимална искористеност на просторот.

Меѓу многубројните придобивки при избор на стан во комплексот е одличната локација во една од најурбаните населби во градот, Тафталиџе со одличен пристап до мноштво инфраструктурни позиции (над 12 градинки,основни и средни училишта; поликлиника Ѓорче Петров; трговски центри и пазари), но сепак во мирно опкружување со многу зеленило.

Благодарение на миинималистичкиот дизајн и уникатното внатрешно уредување на становите, идните станари ќе имаат можност да уживаат во пространоста и максимално искористениот простор на секој метар квадратен на становите.

 Комфорот, стабилноста, безбедноста и долговечноста на објектите се гарантирани благодарение на примената на најквалитетните градежни материјали кои се одбрани со многу внимание од најквалитетни и реномирани производители.

Комплексот располага со одлично осмислен паркинг простор. Доколку сакате да бидете дел од овој комплекс Ви ги претставуваме последните 2 стана за продажба со квадратура од 58м2.

Едниот лоциран на трети, а другиот на четврти кат, на јужна страна со прекрасен поглед кон падините на Водно.
Концепирани да ги задоволи вашите потреби за урбано домување, со одлично искористен простор со 2 спални соби,предпростор, кујна, дневна со трпезарија,бања и комфорен балкон.

 Размислувајќи на долг рок, станбениот комплекс ги исполнува најсовремените стандарди за енергетска ефикасност и намалување на трошоците за живеење. Надворешниот дел на комплексот има уникатно уредување збогатено со зеленило кое го краси најубавиот дел на населбата Тафталиџе.
 

Најчитани вести