Шестгодишниот Киган Овен отишол во домот на Лејла Максвел, која има седум години, со една цел - да ѝ постави едно многу важно прашање.

Имено, момчето заминало во домот на една година постарата пријателка од градинка само за да ја праша дали сака да му биде девојка. Целосната реакција може да ја видите во продолжение:

Најчитани вести