Ели-Џин и Холи-Дејз Кофи, популарни австралиски спортистки кои пет години се натпреваруваа во Светската лига за сурфање, одлучија да свртат нова страница во нивните животи и да се занимаваат со п*рнографија.

Познатите сестри отворија веб-страници на која, за околу триесет долари месечно, претплатниците се добиваат жешки фотографии и снимки.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Best Coffey pun gets a follow ☕️

A post shared by Ellie-Jean Coffey (@elliejeancoffey) on

Бидејќи секоја од нив има над милион следбеници на Инстаграм, медиумите шпекулираат дека нивниот бизнис оди многу добро. Ели-Џин (25) прва се приклучи на бизнисот кон крајот на август, а пред неколку дена и Холи-Дејз. Воопшто не е исклучено да им се придружат и нивните помлади сестри Бони-Лу (19) и Руби-Ли (20), кои во моментов не смеат да ја вршат таа работа поради нивната возраст.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This girl is very special to me @rubyleecoffey

A post shared by Ellie-Jean Coffey (@elliejeancoffey) on

Во меѓувреме, четирите сестри се наречени „Австралиски Кардашијанс“ и се шпекулира дека Ели-Џин се решила на порнографија по несреќната љубовна приказна. Имено, минатата година открила дека нејзиното момче ја изневерува, а потоа следувала битка со депресија неколку месеци и решила да го зададе последниот удар на емоционалното страдање на овој необичен, но можеби многу профитабилен начин.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Quadruple shots of Coffey 🤦🏼‍♀️😂☕️ @fashionnova

A post shared by Ellie-Jean Coffey (@elliejeancoffey) on

Најчитани вести