За оваа нова хит поза не ви се потребни акробатски способности! Иако позата 69 е можеби најпопуларна и фамозна бидејќи и двајцата партнери се задоволуваат истовремено, но позата 77 е совршена за мрзлив утрински секс и пружа големо задоволство со минимален напор.

За оваа поза потребни се минимални движења, а дава одлична стимулација и за мажот и за жената. Во неа и двајцата партнери треба да легнат на страна и да гледаат во ист правец, односно да бидат во поза spooning, во која повеќето двојки спијат, па затоа е идеално да ја пробате наутро.

Жената треба да ги спои нозете за поголема слобода на движење за мажот одзади, но и за поголема стимулација на клиторисот. Исто така, мажот може со слободната рака дополнително да ја стимулира партнерката. Во оваа поза најчесто поактивен е мажот, но и жената може да биде активниот учесник со лесни движења „од колена“.

Најчитани вести