Познато е дека и порано Џогани конзумирал недозволени супстанци.

Денцер и некогашен учесник во “Задруга“, Гаги Џокани, уапсен е вечерва во Белград.

Гаги, спрема сознанијата пред половина час е уапсен бидејќи во себе имал недозволени супстанци. Во прашање се две кесички кокаин, кои се пронајдени кај него.

Како што е познато, Гаги и во реалити “Задруга“ отворено зборувал дека имал проблем со недозволени сретства, но се опоравил од тоа. Судејќи по се вистината била поинаква.

Најчитани вести