Хаос во емисја. Не издржала па морала да му одговори...

Во саботата навечер не очекува нова емисија “Ѕвездите на Гранд“. Вербален дуел имале Јелена Карлеуша и Саша Поповиќ.

Пејачка и член на жири во “Ѕвездите на Гранд“ не го поштедила директорот на “Гранд“ и неколку пати директно му се обратила.

Саша Поповиќ негодувал и се обратил на ЈК.

- Како не ти е самота такви работи да зборуваш – и рекол директорот на Карлеуша.

- Види какво га*е има. Зошто да се мачиме – му рекла Јелена на Саша.

- Немој такви работи да зборуваш, те молам – рекла Карлеуша

Како се изгледало и за што станува збор погледајте во најава за емисијата...

Видео,

Најчитани вести