Игор Пармаковски ми е другар, колега бивш цимер.
Потребни му се средства за операција.
Ве молам, ВЕ МОЛАМ да помогнеме кој колку може затоа што се работи за живот.
Донирајте и споделете..., стои во објавата на Игор Дурловски, една од многуте кои денес се појавија на Фејсбук, а во која се бара помош за Игор.

Најчитани вести