Саша Поповиќ се појавил сношти на снимање на емисијата “Ѕвездите на Гранд“, и тоа како!

Поповиќ возел скапоцена кола, која сите го оставила без текст, додека тој насмевката од лице не ја тргал.

Човек кој со години ја започнува кариерата на многу пејачки и пејачи, судејќи по се и тоа како е задоволен од изборот на “бесна машина“.

Во продолжение видете со што се пофалил Сашо, без сомнение многумина би сакале да се на негово место.

Најчитани вести