Пејачката ова не го очекувала

Рада Манојловиќ една од најпопуларните народњаци во Србија се најде на п*рно сајтовите. Некои снимки од пејачката од настапите се најгледани на порталите за возрасни, а еден од нив има повеќе од 300.000 преглеи.

Не е некоја новина сликите од јавни личности станат п*рнографски матерјал. Но Манојловиќ на сајтовите за возрасни стана една од најпопуларните.

 

После неколку години една веб страница ги прикажала нејзините снимки под назив “С*кси“ пејачка Рада Манојловиќ“. Од многуте п*орно сајтови најмногу сајтот "XNXX" предничи во тоа каде што објавил повеќе видео снимки од настапите на Рада Манојловиќ и сите тие станале хит на Твитер.

Некои корисници на оваа социјална мрежа го шерувале “Успехот на Рада“ и откриле дека таа е една од најпобаруваните Србинки на сајтови за возрасни. Најгледано видео на популарната пејачка е на концерт во дискотека во странство во кое меша и игра провокативно, вртејќи ја задницата кон публиката.

 

Својата задница исто така ја свртела кон гости , каде што се тресела и виткала до под, а во позадина се слушало ракоплескање од мажи. Видеото имало околу 400.000 прегледи .

На "Pornhabu" меѓу едно од најгледаните видеае каде што таа врцка во премногу кус фустан, притоа вири нејзината позадина, а во описот на видеото стои "Rada Manojlović Hot Bitch" (жешка кучка).